Costin Lăzărescu


Costin LazarescuNăscut în anii 80, intr-o zonă montană a României, pasionat în a-i înțelege pe cei ce mă inconjoară, interesat de psihologie, educat în Comunicare și Relații Publice și cu o diplomă de master in Managementul Dezvoltării Afacerilor; am avut primul contact cu fotografia la vârsta de 4 ani, fascinat fiind de modul în care tatăl meu developa filme fotografice în baia cu bec roșu, temporar, pentru ca mai apoi, printr-o minune, să pună pe hârtii albe frânturi din viață.

Pe măsură ce au trecut anii, am descoperit că port cu mine frumosul viciu al fotografiei. Observ pretutindeni întâmplându-se fotografii, fiecare cu povestea ei. Astfel, fiecare poveste are o fotografie, iar pentru că o fac cu pasiune, se petrece natural și sincer.

Ador să râd, nu am culoare, nu sunt nebun, dar nici complet sănătos și nu am vârstă și sunt apolitic. Iubesc muzica și pot să conduc până pic, aș putea trăi doar cu fructe de mare, ador munții, râurile, oceanul, marea, lacurile, și tot ce mai conține apă și are copaci prin preajmă, atât timp cât se vede cerul. Plus de asta, sunt convins că mango-ul este cel mai bun fruct de pe pământ.

Mai am nevoie de minim două vieți pentru a vedea și face tot ce-mi doresc; 24 de ore pentru o zi e ridicol de puțin, iar somnul ar fi o risipă de timp dacă nu ar conține vise.

 

 

 

 

Behind the lens head

 

Google Translate feels really sorry for the mistakes it does ! :