Tur virtual

Tur virtual : Experiența 360°

 

Turul virtual este fără îndoială cea mai eficientă metodă de prezentare a unui spațiu, a unei locații sau destinații. Un tur virtual aduce o nouă dimensiune fotografierii, oferind ocazia utilizatorului de a experimenta cu ușurință atmosfera spațiului vizualizat, acesta având senzația că este cu adevărat acolo.

Turul virtual este interactiv, ușor de manevrat, poate fi rulat manual sau automat, oferă posibilitatea de a mări imaginea și de a analiza elementele de interes, de a reveni asupra lor, iar și iar.

În plus, este distractiv ! Funcționează excepțional pe tabletă și pe telefon, fiind integrabil cu ușurință in orice tip de website.

Recomandat pentru obiective imobiliare, obiective turistice, locații de primire ( hoteluri, pensiuni, cabane), spații de divertisment (săli festive), relaxare sau educație, turul virtual garantează consistente beneficii de imagine afacerii, plasând-o rapid în fața mulțimii concurenței.

Un tur virtual atrage cu ușurință oaspeți, fiind doar atât de spectaculos cât să te facă să-ți dorești să mergi acolo, pentru a duce experiența până la capăt.

 

Oferta și informații tur virtual in Cluj Napoca și național.