Fotografie pe pânză

Fotografie pe panza – tablouri canvas

 

Nu subestima puterea unui tablou ! Înviorează-ți casa !

Ne simțim bine atunci când regăsim în intimitatea noastră obiecte care ne reprezintă printr-o idee sau printr-un concept. Vedem acest lucru ca pe o fereastra către noi înșine, conceptul sincronizându-se cu experiențele trecute sau cu un fragment din adâncul sufletului nostru.
Fotografia pe pânza preia aceleasi functiuni pe care, ca și operă de artă, le deține un tablou pictat. Produce acele vibrații care, la fel ca și alt obiect artistic, ne fac să călătorim în lumea pe care artistul a vrut să o transmita. (Designer : Vlad-Andrei Pop )

Suntem și pe Facebook

Dacă ești în căutarea unui cadou mai special sau pur și simplu dorești un obiect de decor cu trăsături artistice și un mesaj deosebit, o fotografie pe pânză poate întruni aceste condiții la un preț accesibil.

Fotografii unice, transpuse pe pânză de cea mai bună calitate, pe cadru de lemn masiv, rezistent in timp și cu o ținută deosebită, menite să ofere un aer special căminului tău:

24 item(s)

 

Tablourile pe panza se executa la diferite dimensiuni, in functie de subiect și compoziția fotografiei și se pot achiziționa și în regim ”unicat”, fara reproduceri ulterioare.

La cerere, se pot executa tablouri pe canvas – fotografie pe pânză cu fotografia dvs. cu condiția ca aceasta să fie disponibilă la o rezoluție corespunzătoare.

Pentru oferte de preț, comenzi și alte informații, accesați pagina de Contact sau verificați în timp real pe pagina de Facebook Înviorează-ți Casa !