Servicii

Am inceput sa fotografiez din pasiune, si ca orice lucru facut din pasiune, se intamplă natural, frumos, sincer. Fotografia opreste clipa, o așează între patru laturi și-i spune povestea. O poveste pe care o regăsim de fiecare dată când răsfoim albumele; și, retrăind stările, ne mai amintim de noi.

Sunt clipe care nu trebuiesc uitate, și pentru că memoria noastră e limitată, pentru că tinde să selecteze doar un mic procent din ceea ce ni se întâmplă, avem nevoie de fotografii pentru a salva anumite momente, anumite etape din viața noastră, fie că e un eveniment oficial, organizat, fie că e doar o zi frumoasă, sau pur si simplu plină de emoții. Pentru acest lucru este nevoie de un profesionist, care folosind talentul si tehnica imortalizeaza corect esența clipei, păstrând starea și gândurile ‘de atunci’. Astfel, pentru oameni și pentru frumusetea lor, îmi ofer serviciile cu pasiune.

Dincolo de încărcătura emoțională, astăzi fotografia ne înconjoară de pretudindeni: reviste, reclame, cataloage, albume, portofolii, panouri mici și mari, imprimate sau electronice, totul este imagine. Imaginea comunică, descrie, explică, și în cele din urmă :  vinde. Vinde produse, oameni si servicii.

 

Intrebari, consiliere, preturi, programari si discutii suplimentare prin formularul de contact sau telefonic la +40744389000

Sedinte foto

Page tags: Fotograf Cluj Napoca, Servicii foto, Fotografie eveniment, Portofolii personale, Fotografie Produs, Fotografie culinara, Fotografie copii, Materiale publicitare, Fotografie comerciala, Tablouri – fotografie pe panza.